dinsdag 5 augustus 2014

Piramide sauna gas-kachel hoofddealer

De Piramide sauna gaskachel

Infra Heat Techniek produceert en levert al meer dan 20 jaar de Piramide sauna-gaskachel via diverse kanalen in heel Europa. Het merendeel van deze saunakachels draait nog steeds. Dag in, dag uit. Het volledig gekeurde, uiterst veilige, hoog rendement sauna gaskachel-systeem met 0-druk brander(s) is voor ons eigenlijk het enige systeem dat in de professionele sauna thuishoort. Wij zijn er dan ook gepast trots op de hoofddealer te zijn geworden van de IHT sauna gaskachels. Zowel de eindgebruiker als de installatiebranche zullen wij een warm welkom heten. 

Het sauna kachel Piramide systeem: 

- Uiterst veilig door gebruik van onderdruk systeem waardoor het onmogelijk is dat rookgassen in de sauna terecht komen.

  • Grote warmtebuffer omdat de kachel letterlijk volgepakt wordt met stenen.
  • Hoog rendement omdat het systeem gebouwd is op maximale warmteafgifte. Met de zogenaamde ‘staartpijp’ onder de saunabanken wordt het rendement nog verder verhoogt.
  • Uitstekende opgietkachel. Er is geen betere! Groot oppervlak aan stenen op een ideale temperatuur zodat een snelle verdamping het gevolg is zonder verbranding van uw opgietmiddel.
  • Elke afbouw is uniek en naar eigen smaak passend bij uw idee en sfeer af te werken. Een geheel eigen ‘smoel’ dus.
  • En als laatste maar misschien wel de belangrijkste: ‘Een hoge bedrijfszekerheid’. 
Saunameesters zweren bij de Piramide saunakachel


Dat de Piramide saunakachel een groot succes is, bewijzen de imitaties die zowel in Nederland als Duitsland gefabriceerd worden. Infra Heat Techniek (IHT Almelo) produceerde de eerste, en doet dit nu al ruim 20 jaar. Op 1 maart 2014 zijn Infra Heat Techniek en Stijlvol Wellness overeen gekomen dat de volledige verkoop van Infra Heat Techniek, wat betreft saunakachels, voor zowel de installateur als de eindgebruiker, over gaat naar Stijlvoll Wellness. Directeur van Infra Heat Techniek Bert de Winter, zal zijn kennis in de komende jaren aan Stijlvol Wellness overbrengen. Zo kan Stijlvol Wellness ervoor zorgen dat deze kachel nog heel veel jaren menig sauna zal verwarmen en dat de expertise van Bert niet verloren gaat.
De Piramide-kachel is standaard met 1, 2 of 3 branders te leveren met een vermogen van respectievelijk 24, 48 en 72 kW. De systemen zijn geschikt voor sauna’s met een inhoud tussen de 20 en 80 kubieke meter. Er spelen een aantal belangrijke factoren mee die bepalen welk vermogen u daadwerkelijk nodig heeft. Contact ons voor een geheel vrijblijvend adviesgesprek en wij berekenen graag het benodigde vermogen en natuurlijk de kosten voor u.

Meer informatie over saunabouw en saunakachels op Stijlvol Wellness


WellnessProfs is als kenniscentrum de spil tussen Stijlvol Wellness en haar afnemers. 

Ieder z´n vak

Stijlvol Wellness is specialist in sauna-bouw, maar om succesvol een project te bedenken, te overleggen en te adviseren is expertise en ervaring nodig. En dat hebben wij gevonden in een samenwerking met WellnessProfs. 

Achter WellnessProfs schuilt de naam Erik Bierenbroodspot. Erik heeft als professional inmiddels 27 jaar ervaring in het adviseren en exploiteren van sauna- en thermen-bedrijven en kent het klappen van de zweep zoals u dit dagelijks ervaart, of gaat ervaren.

Wij zijn met Erik overeen gekomen dat WellnessProfs altijd de brug zal zijn tussen de wellness-branche en Stijlvol Wellness. Wij zijn van mening dat deze expertise en ervaring onlosmakelijk is verbonden met het goed en juist adviseren van onze relaties en realiseren van succesvolle wellness-projecten die werken.        

1 opmerking:

  1. Hallo,
    Ik wil graag een saunakachel aanschaffen maar waar kan ik vinden welke ik nodig heb?

    BeantwoordenVerwijderen