dinsdag 5 augustus 2014

Ieder z´n vak


Stijlvol Wellness is specialist in sauna-bouw, maar om succesvol een project te bedenken, te overleggen en te adviseren is expertise en ervaring nodig. En dat hebben wij gevonden in een samenwerking met WellnessProfs. Achter WellnessProfs schuilt de naam Erik Bierenbroodspot. Erik heeft als professional inmiddels 27 jaar ervaring in het adviseren en exploiteren van sauna- en thermen-bedrijven en kent het klappen van de zweep zoals u dit dagelijks ervaart, of gaat ervaren. 

Wij zijn met Erik overeen gekomen dat WellnessProfs altijd de brug zal zijn tussen de wellness-branche en Stijlvol Wellness. Wij zijn van mening dat deze expertise en ervaring onlosmakelijk is verbonden met het goed en juist adviseren van onze relaties en realiseren van succesvolle wellness-projecten die werken.
     

WellnessProfs doet meer!

WellnessProfs verzorgt, naast consultancy, trainingen en coachingtrajecten voor medewerkers werkzaam in de sauna- en thermenbranche, ongeacht hun specialisme.

Saunaleer, reacties van het saunabad op het menselijk lichaam, de effecten van baden, hospitality (gastheerschap), gastenbegeleiding en het saunameesterschap (de opgieting, aufguss of loyly) zijn een aantal onderdelen die Stijlvol Wellness als incompany-training in samenwerking met WellnessProfs kan aanbieden. 

En natuurlijk inclusief certificaat voor de deelnemers.

Meer informatie over WellnessProfs op www.wellnessprofs.nl


Geen opmerkingen:

Een reactie posten